top of page

Hva menes med utradisjonelle oppdrag?

Jeg ser kunst og skjønnhet i det andre kanskje kategoriserer som "uvanlig" eller tabu. Noen vil dokumentere starten på livet, mens andre vil dokumentere slutten. Jeg tilbyr derfor fotografering av både fødsler og begravelser, samt andre "utradisjonelle" begivenheter. Hos meg skal du føle deg trygg, komfortabel og ivaretatt, uansett hva forespørselen måtte være.

Slutten på livet

Når en nevner begravelser og død, føler de aller fleste på sorg og kanskje en redsel. Etter å ha jobbet som gravferdsassistent, har jeg fått oppleve at døden kan ha så mange flere sider. En begravelse kan være både trist og tung, men det kan også være en feiring av livet. Det er sjeldent det er så mye kjærlighet, omsorg og respekt i et rom som når en man står nær går bort. Det er en emosjonell tid hvor mange kanskje ikke får med seg alt som skjer. Akkurat derfor vil jeg være så utradisjonell og tilby fotografering i både begravelser, men også den siste tiden og de siste timene i noens liv. Det kan være godt å se tilbake på all kjærligheten man opplevde, men kanskje ikke tok innover seg der og da. Å feire et levd liv med en naturlig utgang, men også huske hvert lille sekund i de tilfellene noen dør så altfor tidlig på grunn av sykdom. Jeg vil holde meg i bakgrunnen og være så usynlig som mulig slik at dere skal få ta avskjed i fred. Jeg kan levere bildene i digitale filer, men også lage et album til dere om ønskelig. Kontakt meg på mail for en uforpliktende samtale.

Starten på livet 

I kontrast til slutten på livet, er det å bringe et nytt liv inn i verden noe av det fineste en kan oppleve. Å få dokumentert en fødsel fra start til slutt blir mer og mer populært, også i Norge. Å faktisk få se hvor fantastisk rå kvinnekroppen er, i kanskje det mest intime øyeblikket i livet ditt, er noe flere og flere gjerne vil forevige i form av bilder. Vi mennesker er vakre vesener, og i mine øyne er vi på vårt aller vakreste når vi viser oss selv helt ufiltrert og ekte. Min rolle i denne begivenheten vil være å være en "flue på veggen", mens du/dere vil sitte igjen med uerstattelige minner foreviget gjennom et kamera. Jeg kan levere bildene i digitale filer, men også lage et album til dere om ønskelig. Kontakt meg på mail for en uforpliktende samtale.

bottom of page